Wednesday, September 19, 2012

NERVOUZ....

Salam .... nasib baiklah dapat update biarpun tidak ada internet dekat hostel....hehhe... lega betul sebab baru habis briefing dengan budak- budak sekolah cina... ya lah..mestilah nervous...lagipun dari semalam aku tidak tidur lena cuma fikir untuk hari ni.. apapun ada kesilapan aku buat tadi tapi kena juga belajar dari kesilapan.... nasib baiklah boleh perbaiki lagi. Semua masalah ada penyelesaiannya tersendiri .. Baru ja aku tengok 3idiots cerita hindi semalam... banyak perkara yang  aku belajar dari filem tu ...antaranya usaha... ok NOTHING IS IMPOSSIBLE kalau kita mahu berjaya....Peace <3

2 comments:

  1. betulakn ..asalkan ada skit usaha pun dah cukup memadai :)

    Jom join segment ain:
    Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

    ReplyDelete

Thanx For DeComment..◕‿◕❤