Friday, June 14, 2013

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: 110 Juta Kenangan"




Klik banner untuk join :)


A. Pada usia berapakah yang anda paling suka sepanjang kehidupan anda? 

-JAWAPAN : Semestinya aku pilih masa form 2 sebab banyak kenangan dengan kwan2 masa2 nakal dulu. 


B. Apakah kenangan zaman silam (manis atau pahit) yang anda paling ingat sampai sekarang?

-JAWAPAN : Kenangan manis -->  Time tu ikut ayah pindah pegi oversea..pertama kali pergi Dead Sea dekat Jordan ... time tu hairan kenapa x tenggelam, apa lagi time tu, mengapung - apungkan diri .... hheheh.... pastu  time malam tu ada guruh.. masuk lah tido... esok paginya adik aku kejutkan aku dari bangun... terus dia suruh aku tengok jendela... ada salji turun... ya Allah... cantiknya...tu lah pertama kali dalam hidup aku nampak salji depan mata ... pergi sekolah pun ada asap dekat hidung.. bukan asap.. tapi macam kalau kita hembus nafas ada asap ... ala macam ni... 
-
-
-
-
-

Sumber pakcik google

susah lah taip ni.. hihihii....tu lah first time lah juga merasa salji dekat sana :)  tu lah kenangan manis yang x boleh lupa sampai sekarang..... 



C. Kalau anda diberi pilihan untuk kembali ke zaman silam, ke zaman manakah yang anda mahu pergi dan apakah yang anda ingin perbetulkan atau ubah sekiranya ada?

-JAWAPAN : Kalau dibagi pilihan kembali ke zaman silam ada dua perkara aku mahu buat : Pertama , aku mahu balik ke zaman masa darjah 4, sebab time tu aku lari dari rumah merajuk..puas nenek dan datuk aku cari aku , perkara yang aku mahu perbetulkan teringin mahu bagitahu nenek dan datuk 'minta maaf banyak2 sebab buat nenek dgn datuk risau'... :(  sekarang diorang xda lagi...hurmm....... xmo sdih2 g :)  lepas tu  perkara ke dua pula kalau dibagi pilihan ke zaman silam... ada satu perkara lagi aku mahu buat, ada satu budak lelaki mesti sekarang dia sudah dewasa... kami sama umur... dulu masa pindah dari kl time tu kami masih darjah 4 memang x tahu makna cinta.. hahaha.. apa ni cinta2... bukan cinta lah tapi dia bagitahu dia suka aku.. aku pula masa tu mana ambik tahu.. lagipun kita orang kawan2 baik ja.. bila umur 23 tahun ni baru mencari dia balik.. kalau lah dia ingat... kalau boleh balik ke masa tu , aku mahu bagitahu dia ' Aku suka kau juga' :D...


      Tarikh Tamat :- Sabtu, 15 Jun 2013 jam 11.59 malam.



4 comments:

  1. Touching!!
    Dari GA yang sama. Done follow you, follow me back ok?:)

    dear,my stowy here
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  2. Huhu . The best ! (y)
    Singgah dari GA same . Good Luck >.<


    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete
  3. untunglah dapat pegi jordan.. :')

    ReplyDelete
  4. done follow # 606

    bw dari segmen sama :)

    follow me back ^_^

    http://www.kanvasdakwat.com/2013/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-110.html

    ReplyDelete

Thanx For DeComment..◕‿◕❤