Tuesday, November 13, 2012

Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan



Ok.....Kenangan terindah tahun nie yang aku ingat sampai bila- bila aku tidak lupa masa aku pergi jungle trekking pergi Hutan Sepilok...time tu ikut trekking masuk hutan.memang lumpur habis. tapi deat dalam-dalam tu tidak lah ada lumpur. Buat pertama kalinya aku pegang pacat yang liat tu.eee geli betul time tu..sudah tu dalam hutan tu ada pacat jenis 'Tiger Leach'..ni dia pic dia...
-
-
-
-
-
-


(sumber: MR.GOOGLE)


Memang geli kalau tengok dekat-dekat...ada yang pacat biasa tu...tu lah kali pertama aku pegang..kalu sebelum ni jangan haraplah mahu pegang.Memang aku kena beranikan diri juga pegang benda tu kalu tidak sampai bila- bila aku takut mahu pegang haiwan tu..memang comel..Ketagih aku ambik pacat letak dekat tangan.Last-last...gatal , berparut..nasib  baik ada nivea boleh hilangkan parut...ni lah memori yang aku tidak boleh lupa tahun ni.



Klik untuk join :
pon2ecah.blogspot.com


Syarat-syarat :


1) Follow blog ECAH.. *wajib
2) Buat 1 entry kat blog korang yang bertajuk "Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan"*wajib
3) dalam entry korang, letak banner kat atas tu & link ke blog Ecah ni.. (^_^)v*wajib
4) tuliskan/ ceritakan tentang Memori terindah korang pada tahun ni.. anything.. panjang or pendek tak kisah.. no limit word.. hehe..*wajib
5) well, bila ada memori yang best, mesti ada gambar untuk kenang-kenangan kan..*kalau ada letakkan la sekali.. (nak tengok juga)
6) tag 2 orang kawan anda & beritahu mereka korang tag diorang yer..*sunat
7) Lastly tinggalkan link entry korang pada kotak komen ecah... DONE!*wajib
*Story2 yang best akan diREVIEW oleh ecah nanti..

9 comments:

  1. tq sudi join segmen ecah...^_^

    >>memang kenangan betul la sbb ur 1st time kan... hihi.. geli pulak bila tgk pic tu..lama dah xkena pacat & lintah..

    ReplyDelete
  2. dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  3. adoyaii gelinyerr..saya kne dengn pacat kecik pun dh menjerit inikn plk yangbesr gitu..mau meraung..hehee..

    blogwalking here..jom follow me back..dn bc memori saya..slam kenaln

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  4. tq semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy bloging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete
  5. Jalan2 + baca2 + follow

    dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-dalam.html?showComment=1355986072674#c4882014349253021164

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    Eeeei myu pon geli tengok pacat. hehe

    ReplyDelete
  7. Pacat ke libtah tu ? ;O Comfius --'

    Jom terjah ^_^

    http://fatincool98.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  8. Salam akak dari segmen yang sama,
    http://dairihatiyana.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  9. hai... hampir nak pengsan tengok pacat tu, nasib baik tidak...
    dari segmen yang sama

    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete

Thanx For DeComment..◕‿◕❤